Nästa: Spontanresa

Photo| Andreea Diaconu by Eric Guillemain for Vogue Brazil August 2012
 
Nu jobbar jag inte förän fredag igen så jag och pojkvännen kommer förmodligen ta en spontanresa till Kungshamn eller något annat ställe. Ha det så bra så hörs vi igen till helgen!

Tjuvkik hos Swedish Hasbeens

 
 
Photos | DV
 
Redan nu har Swedish Hasbeens släppt några av kampanjbilderna till deras vår och sommarkollektion 2013. Kollektionen går under namnet "Call of The Wild" och är inspirerad av 1930-talets starka kvinnor.

Höstens designsamarbete

 
Den amerikanska budgetkedjan Target har presenterat sitt nya designsamarbete som jag lovar kommer att bli en riktig succé! Tillsammans med varuhuset Neiman Marcus kommer 24 utvalda designers/modehus att skapa en till tre produker som kommer säljas i begränsad upplaga i alla Target och Neiman Marcus butiker samt på deras hemsidor. Totalt kommer kollektionen att innehålla 50 olika artiklar, både kläder, accessoarer och inredning, och priserna kommer ligga mellan 60- 4 000 kr. Produkterna släpps den 1 december!
 
Alla designers: Alice + Olivia, Altuzarra, Band of Outsiders, Brian Atwood, Carolina Herrera, Derek Lam, Diane von Furstenberg, Eddie Borgo, Jason Wu, Judith Leiber, Lela Rose, Marchesa, Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Philip Crangi, Prabal Gurung, Proenza Schouler, Rag & Bone, Robert Rodriguez, Rodarte, Skaist-Taylor, Thom Browne, Tory Burch, Tracy Reese.
 
Källa.

Rag and Bone Fall 2012 Campaign

 
Photos | Kate Moss by Craig McDean

Just nu

Photo | By me
 
Semestern blev lite längre än vad jag hade tänkt mig, men nu är jag tillbaka på jobbet och kör på för fullt! Och om några veckor är det Mercedes-Benz Fashion Week så jag har precis bokat tågbiljetter upp till Stockholm och även till den trettonde september då jag ska på CHIC-galan vilket jag verkligen ser framemot!

Nästa: Varberg

Photo | Karlie Kloss by Mario Testino for Vogue US July 2012
 
Hemkommen från Falsterbo igår och idag åker jag och min pojkvän vidare till Varberg för fler lata dagar vid havet i solen kombinerat med minigolf, glass och en massa avkoppling.

Ha en underbar helg så hörs vi igen nästa vecka!

Dolce & Gabbana Fall 2012 Campaign

 
 
 
 
 
 
Photo | Monica Bellucci, Bianca Balti & Bianca Brandolini by Giampaolo Sgura

Dolce & Gabbanas höstkampanj är riktigt härlig och familjär och innehåller mycket fina klänningar!

Vinn en Balenciaga-clutch

Photo | Charlotta Flinkenberg
 
Just nu pågår en tävling hos tidningen CHIC där du kan vinna den här Balenciaga-clutchen!

Mer information om tävlingen hittar ni här.

Proenza Schouler Fall 2012

 
 
 
 
 
 
Photos | Style.com

Proenzas höstkollektion innehåller mycket fina mönster och fina skärningar i färgerna vinrött, blått och orange matchat med standardfärgerna vitt och svart.

Inspiration

Photo | Posh24.se
 
Ju fler gånger jag ser Emmas outfit från MTV Movie Awards, desto mer kär blir jag i hennes klänning som kommer från Broods kommande höstkollektion!

Shoppingtips

Photo | By me
 
Det här blommiga linnet hittar ni inne på H&M för 199 kr!

Inspirationsvägg

Photo | By me
 
Istället för att spara bilder på säsongens trender så bestämde jag mig för att sätta upp dem på en av mina inspirationstavlor som jag har i min lägenhet. Snart är det dags att påbörja höstens bilder och jag kommer även snart att börja visa mina favoritvisningar från AW12!

RSS 2.0