Helgens planer


Photo | Auguste Abeliunaite by Hunter & Gatti for Vogue Spain April 2012

Första helgen efter jag kommit hem från Stockholm ska spenderas på jobbet både lördag och söndag, men ikväll blir det lite filmmys. Ha en superbra helg så hörs vi på måndag igen!

Cocoo.se

Cocco.se är Nordens största smyckesbutik på nätet, men de har även en butik i Sthlm där man hittar hela deras sortiment. Smyckena har ägaren Coco Jacoel själv designat eller handplockat ifrån världens alla hörn! Hennes vision är att erbjuda det absolut senaste av unika, snygga och personliga smycken som inte går att hitta varsomhelst. Allt de säljer är nickelfritt och priserna är låga och frakten gratis! :)

Deras hemsida hittar ni här.











Cocoo.se, Renstiernas gata 15.

Tommy Ton för Club Monaco



Photo | DV

Nu kan streetstylefotografen Tommy Ton även kalla sig för designer då han skapat två väskor för märket Cub Monaco. Väskorna har redan synts under armen på flera modekändisar, bland annat Hanneli på bilden ovan, och ska från och med nu i mitten av mars finnas till försäljning för ca 2 000 kr på Shopbop.com!

FashionOUTLET


Photo | fashionoutlet.nu

Idag startar ytterligare en omgång av FashionOUTLET som nu har bytt lokal till Allégatan 4! Här kan ni shoppa snygga märkeskläder till låga priser och det går utmärkt att betala med kort.

Torsdag 29 mars: 10.00 - 18.00
Fredag 30 mars: 10.00 - 18.00
Lördag 31 mars: 10.00 - 16.00


Gina Tricot till Falsterbo


Photo | Gina Tricot

Gina Tricot är huvudsponsorer till den nationella hopptävlingen som genomförs varje år i Borås under februari månad och de är även med under Falsterbo Horse Show varje sommar då de genomför dressyrtävlingen Gina Tricot Future Elite. Jörgen Appelqvist, VD för företaget, berättar för BT idag att de kommer att ta fram en unik modekollektion som kommer att säljas på plats i Falsterbo nu i sommar och den kommer även att finnas att få tag på online. Spännande!

Modern Preppy




Photos | By me

Tycker att Gwyneth Paltrow passar utmärkt som ansikte utåt för Lindex senaste kampanj!

Utförsäljning av provplagg


Photo | Gina Tricot

Nu klockan 12.00 startar Gina Tricot sin utförsäljning av deras provplagg. Platsen är Borås, Knalleland, och ingången är vid skopunkten våing 5. Endast kontant försäljning och inget öppet köp eller byte.

Onsdag 28/3 12-19.00.
Torsdag 29/3 12-19.00.
Fredag 30/3 12-19.00.

Vad som fanns i presentpåsen


Photo | By me

Detta gömde sig i min goodiebag som jag fick när jag slutade på redaktionen! Blev jätteglad :)

MOOD Stockholm

I fredags slog portarna upp till den 10 500 kvadratmeter stora gallerian MOOD i Stockholm som sträcker sig runt kvarteret Mäster Samuelsgatan, Norrlandsgatan, Regerinsgatan och Jakobsbergsgatan. Här hittar ni butiker så som Mayla, Pour, Valerie, Rodebjer och Stockholm Market. Kolla in alla butiker här.





Butiken "My Closet" som finns i Sturegallerian hittar ni nu även här på MOOD!








Gallerian är full av fin konst!



Goodiebag


Photo | By me

När jag slutade i fredags så fick jag en goodiebag i present. Vad som låg i visar jag senare!

Hemma igen


Photo | By me

Tog ett stopp i Örebro på vägen hem från Stockholm i lördags där jag träffade två av mina kompisar. Hem hem kom jag under gårdagen och då väntade dessa två tidningar på mig. Wonderful!

Inbjudan till Awesome Rags


Photo | By me

Idag kan du fira in våren tillsammans med Awesome Rags i deras butik på Hamngatan här i Stockholm. Det bjuds på dryck och underhållning i form av olika DJ:s som spelar. Du får dessutom 10 % rabatt på deras sortiment ifall du går med i deras kundklubb. Läs mer om vad som händer i butiken på deras hemsida.

H&M Conscious Collection Spring 2012


Photos | Wendy Lam


Nu har det kommit ut en hel del bilder från den vanliga Conscious kollektionen som också verkar landa i butikerna och online den 12:e april! Finns kläder både för dam, herr och barn.

Inspiration


Photo | Frida Fahrman

Gillar den här vårbilden på Frida. Snygg frisyr har hon skaffat sig med och fint med blå väska!

Idag öppnar MOOD Stockholm


Photo moodstockholm.se

Idag öppnar MOOD Stockholm som är en mötesplats som upptar kvarteret Norrlandsgatan, Mäster Samuelsgatan, Regeringsgatan och Jakobsbergsgatan och är fylld av restauranger, caféer och butiker som brinner för sin verksamhet, allt för att ge dig den bästa servicen i en härlig miljö. Spännande!

Vintagemässan i Stockholm


Photo By me

Idag startar Vintagemässan här i Stockholm, inte förra som jag skrev (ursäkta för det!). Totalt kommer ett fyrtiotal utställare att medverka som tillsammans har med sig tusentals kläder, accessoarer och skor där allt finns till försäljning! Det är nionde året i rad som Vintagemässan genomförs sedan starten år 2008.

Drottninggatan 81.

Inspiration


Photo | Scott Schuman

Riktigt snygg väska och jacka och till det ett par enkla svarta jeans.

Nästa: Plåtning


Photo | Alison Nix by Rennio Maifredi for Marie Claire Italia April 2012

Nu är det snart dags för plåtning och jag är så himla förväntansfull! Allting är såklart jättehemligt, så jag får inte berätta om det för någon förän numret kommer ut i butikerna, men det gör absolut ingenting!

Present till kontoret


Photo | By me

Det här paketet anlände till moderedaktionen igår. Superfin inslagning och innehållet lika så!

Zanzlöza Zmycken

Företaget Zanzlöza Zmycken grundades år 1986 av en kvinna vid namn Kerstin som fortfarande äger och driver företaget idag. Första butiken öppnades i Gamla Stan och succén var ett faktum. Här hittar du alla smycken du kan tänka dig när det gäller färg, storlek och form och ska du på något speciellt event så har Kerstin en hel del smycken arkiverade som hon tar fram vid behov.

Deras hemsida hittar ni här.









Zanzlöza Zmycken, Jakobsbergsgatan 9.

Mulberry Travel Day Bag


Photo | Columbine Smille

Ny för säsongen är den här snygga väskan från Mulberry som finns i ett flertal färger!

Longchamp Spring 2012 Campaign










Photos | Coco Rocha & Liisa Winkler by Dane Shitage

Gillar verkligen Longchamps kampanjbilder inför vår och sommarkollektionen. Man blir så glad och de har så många fina väskor och mönster på dem. Kolla även in kampanjfilmen på deras hemsida.

Judits Second Hand

Judits Second Hand är en mycket rolig och välorganiserad secondhandbutik som ligger på Södermalm i Stockholm. Butikens innehåll består till 90 % av plagg som andra har lämnat in, men eftersom de älskar mixen gammalt och nytt så åker de också på inköpsresor till Italien för att inhandla främst skor, väskor och smycken. I hyllorna syntes ett flertal skor från Christian Louboutin och ett antal andra välkända varumärken.

Deras hemsida hittar ni här.











Snygga smycken med döskallar på från Stockholmaren Lisa Andersson!


Judits Second Hand, Hornsgatan 75.

Werelse for Mango Touch




Photos | Carolina Engman

Vår svenska bloggare Carolina Engman har tillsammans med bloggarna Andy Torres och Chiara Ferragni skapat en accessoarkollektion för Mango Touch som kommer att finnas tillgänlig på deras hemsida från och med den 12:e april. Länderna som kommer få in kollektionen i butikerna är: Spanien, Frankrike, Portugal, Tyskland, Österrike, Italien, England, Tjeckien, Schweiz och Turkiet!

Vill ni se fler produkter från kollektionen ska ni kolla in filmen här nedanför.


Inspiration


Photo | Sania Claus

Sania har både de snygga blombyxorna från H&M och Acnes hypade sommarskor!

Bloggtips: Emma på DV


Photo | Emma Sundh

DV:s chefsredaktör Emma är en riktig vintagetjej som alltid är på glatt humör! Hon har stenkoll på allt som händer inom modevärlden och som ni ser tar hon väldigt fina dagens outfit bilder!

Kika in hennes blogg här.

Damernas Värld Nr 5/2012


Photo | By me

Nu har det nya numret av Damernas Värld kommit ut i butikerna. Missa inte!

Korta jeansshorts


Photo | By me

Snygga trashade shorts på Gina Tricot för 399 kr!

Nytt skosamarbete


Photo | ELLE

Matthew Williamson har med hjälp av Charlotte Olympia tagit fram sin vårkollektion och resultatet är minst sagt spännande! Älskar den tvåfärgade skon med lila genomskinlig klack!

BJØRG Lookbook 2012












Photos | bjorgjewellery.com

Älskar verkligen Björgs smycken (speciellt de populära armbanden på andra bilden) och deras senaste lookbook är verkligen jättefin. Vill ni se fler bilder från deras lookbook så gör ni det här.

Bloggtips: Therese på DV


Photo | Therese Hallberg

Om ni vill få reda på allt nytt inom området skönhet så är det Therese blogg ni ska läsa! I fredags skrev hon att Kicki Norman, chefsredaktör på Daisy Beauty, har berättat att Sephora planerar att öppna sin första butik i Stockholms nya galleria Mood (som i sin tur öppnar nu på fredag). Dock är det fortfarande oklart när Sephora kommer att komma dit, men om ni läser Therese blogg kommer ni inte att missa det!

Ni hittar den här.

Beyond Retro

Tillskillnad från Göteborg som har en Beyond Retro butiker så finns det tre stycken i Stockholm: två på Söder, Brännkyrkagatan och Åsögatan, och en i city på Drottninggatan. Butiken är fylld av amerikanska vintagekläder och accessoarer men det gäller att ha gott om tid på sig för att hitta något.

Deras hemsida hittar ni här.







Beyond Retro, Brännkyrkagatan 82.

H&M Mars/April



Photos | Wendy Lam

En del saker har redan kommit ut i butikerna men några godbitar får vi allt vänta på!

Signe Blazer


Photo | By me

Den här snygga jackan såg jag inne på Ginas butik igår. Den blir din för 399 kr!

Bloggtips: Carol på DV


Photos | Carol Chen

Om man vill få reda på allt roligt som händer här på redaktionen så är det Carols blogg man ska läsa! I fredags lyckades Therese och Malin komma i exakt likadan klänning på jobbet och eftersom de har samma frisyr och färg på håret dessutom, så såg de ut som tvillingar vilket Carol har dokumenterat. Hon hade även turen att vinna en tävling på Net-a-porters hemsida och fick därmed 10 000 kronor att shoppa för (det hon valt hittills ser ni på bilden). Carol är redaktionsassistent som främst hjälper Martina, läs hennes blogg här.

Kollektionen REMAKE




Photos | By me

Idag på stan passade jag på att besöka Gina Tricots butik på Götgatan där Nordisk Design Skolas Remakekollektion finns och jag hittade en hel del fint. Kläderna säljs även i Uppsala City, Jönköping, Borås, Berlin, Göteborg (kompassen), Malmö (storgatan) och Köpenhamn (Köbmagergade).

Skor från Vagabond


Photo | Linda Svensson

Snygga loafers hittar ni hos Vagabond för 699 kr!

Väska från H&M




Photo | H&M

Riktigt fin väska i skinn från H&M. Priset ligger på 999 kr.

Armband med döskallar


Photo | Alexandra Hjelte

När jag såg de här snygga armbanden på Alexandras blogg blev jag ännu mer peppad inför dagens shoppingtur i Stockholm! För er som vill ha likadana hittar ni dem på webshopen JFR för 99 kr styck!

Gina Tricots makeup




Photo | Angelicka Blick

Nu finns Gina Tricots makeupserie ute i deras butiker och på nätet! Kollektionen består av, som ni kan se, både av sminkborstar, nagellack, ögonskuggor, läppglans och även bodybutter och lotion.

Ni hittar hela deras sortiment här.

Exclusive Conscious Collection


Photos | DV

Nu är det dags för H&M:s kollektion Conscious som de valt att göra mer exklusiv den här gången. Plaggen kommer att landa i utvalda butiker den 12 april. Kolla in fler av plaggen här.

Christopher Kane Spring 2012






Photos | Style.com

Christophers vårvisning var full av blommor, tunna och ljusa tyger och detaljrika sandaler.

Blommiga byxor





1. H&M 149 kr. 2. Asos £40. 3. Vila (Nelly) 399 kr. Och så Sabina Meijer i byxor från Lindex.

COS Våren 2012


Photo | DV

Tre snygga looks från COS senaste kollektion. Blått, blått, blått!

Alice Sandals


Photo | Angelica Blick

Hur snygga är inte de här klackarna från Tiger of Sweden? Priset: 1 999 kr!

Hemma hos Jane Aldridge












Photos | Jane Aldridge

Ni vet ju hur roligt jag tycker det är att få se hur andra har det hemma hos sig, så här kommer lite bilder från Janes hem med hennes nyfixade garderob! :)

Pradainspirerat linne


Photo | By me

Såg det här Pradainspirerade linnet inne på ZARA härromdagen. Kostar 399 kr.

Fit Your Attitude



Nu har Diesel lanserat en ny kollektion jeans som ska passa din attityd och stället du är på i livet. För att visa kläderna in action så har de tagit hjälp av bloggarna Sabrina Meijer och Gala Gonzalez som bidrar med streetstylebilder i jeansen samt små filmsnuttar med dem (frågan är om fler personer är på ingång?).

Kolla in sidan
här.

Clutch med pärlor


Photo | altewaisaome.com

Riktigt snygg clutch från Altewai Saomes sommarkollektion!

I butik just nu


Photo | By me

Snygga blommönstrade plagg som finns hos ZARA just nu. 299 kr respektive 399 kr.

Lindex nya ansikte


Photo | Metro Mode

Lindex har fått ett nytt ansikte utåt, skådespelerskan Gwyneth Paltrow, som kommer fronta deras nya sommarkampanj med start 21 mars. Till Metro Mode berättar hon att hon inte kände till märket innan men att hon verkligen gillar kläderna eftersom hon själv bär mycket blusar, mycket randigt och gillar bra kvalitet.

Inspiration


Photo | Candice Lake

Superfina Jessica Hart var klädd i jacka från Balmain och byxor från Isabel Marant under NY FW!

Jeansshorts från Gina Tricot



Snygga jeans från Gina Tricot som beräknas komma ut i maj månad och kosta mellan 349-399 kr!

Topp på H&M


Photo | by me

Snygg överdel från H&M som är längre bak. Den blir din för 399 kr!

Angelica Blicks för Nelly




Photos | Angelica Blick

Angelicka Blick har nyligen varit i Hong Kong för att ta fram sin egna kollektion som kommer att släppas på Nelly under Maj. Ska bli riktigt spännande att se slutresultatet!

Då var det dags för helg igen


Photo | Lovisa Ekholm by Tina Luther

Veckorna går verkligen snabbt! Nu är det redan helg igen och jag vet att de här dagarna kommer att gå ännu snabbare än de andra här i Stockholm, för nu har Mimmi och Stina kommit upp på besök! :)

Ha en underbar helg, så hörs vi på måndag igen!

Marie Claire Brazil February 2012










Photos | Julia Faria by Fernando Louza

Just nu gillar jag sportiga modejobb, så som plåtningen som jag lagt upp här på bloggen som är med i senaste numret av franska Vogue. Det här jobbet påminner lite om det, fast att tjejen här visar mer hud.

Inspiration


Photo | Hanneli Mustaparta

Älskar Erin Wassons avslappnade och snygga stil på fotot ovan!

Paris Fashion Week








Photos | Tommy Ton

Mycket färgkombinationer syntes på Paris gator. Älskar blandningen av färger som tjejerna ovan har gjort med sina plagg och jackan på bilden längst ned är riktigt riktigt snygg om ni frågar mig!

Nyhet på Nelly Trend


Photo | Nelly.com

Kolla in de här snygga accessoarerna från Nelly Trend. Finns i dessa två färger och kostar 159 kr!

Tavla till lägenheten

image description
Photo | By me

Den här tavlan fick jag undanlagd under möbelmässan och nu när jag anlände till Stockholm för någon vecka sedan kunde jag komma och hämta och betala den! Konstnären är Maja Braun Wallenberg och jag köpte den hos företaget Kamelo som håller till här i Stockholm. Kolla in deras fina produkter här.

Marni for H&M


Photo | DV

Imorgon onsdag släpps Marnisamarbetet i H&M:s butiker. Klockan 10.00 är det som gäller online och i butiken och det verkar som att de har tagit bort banden den här gången, så det lär bli kaos och en massa puttandes när dörrarna väl öppnas.

Butikerna som kommer få in kollektionen är: Hamngatan 22, Stockholm - Sergelgatan 1, Stockholm - Drottninggatan 56, Stockholm - Kungsgatan 55-57, Göteborg - Östra Nordstan, Göteborg - BK-huset, Malmö - Svartbäcksgatan 4, Uppsala.

Just nu


Photo By me

När man inte vet vilket presskontor ett plagg eller accessoar tillhör får man ringa runt till alla presskontor man tror kan tänkas ha märket eller så får man gå en annan väg och kontakta företaget direkt och fråga vilket presskontor de använder. Vissa märken, exempelvis GANT har olika kontor beroende på om det är kläder eller glasögon. Förhoppningsvis hittar jag rätt kontor nu under dagen!

Elin Kling nytt ansikte för Net-a-porter


Photo DV

Idag lanserar Net-a-porter sin internationella vår- och sommarkampanj som är fotad av Patrick Demarchelier och som ni ser på bilden så är modellen ingen mindre än vår egen Elin Kling!

Just nu


Photo By me

Här på kontoret är det fullt upp mest hela tiden! Just nu har jag precis kommit tillbaka från lunchrasten och ska börja sätta igång att mejla alla presskontor med bilder på kläder som är omärkta.

Just nu

image description
Photo By me

Nu sitter jag på kontoret, tillbaka i Stockholm, och redo för en ny vecka! Har bokat in fyra danspass den här veckan och har jag tur blir det någon fotografering som jag kan få assistera på!

Just nu


Photo | Nina Savic by Jaime Smalley

Är hemma hos min kära pojke som kom hem igår eftermiddag från sin 2-månaders trip i Asien. Kommer spendera de närmaste dagarna med honom och mina vänner innan jag åker tillbaka till Stockholm på söndag igen. Så ha en bra helg så hörs vi igen på måndag!

RSS 2.0