Inspiration

 
 
Photos | Shanina Shaik by Derek Henderson/Elle Australia, cocolapinedesign.com, Sofi Fahrman by Rami Hanna
 
Stickad tröja med krage. Blött hår. Markerade bryn. Mörkt badrum i naturlig sten. Metallic. Vit tröja.

Arsenalsgatan 12

 
 
 
Photos | Stadshem.se
 
Superfin lägenhet på 1,5 rum och kök med en underbar tegelvägg som skapar rätt känsla. Inspiration.

Inspiration

Photo | thechroniclesofher.blogspot.se
 
Riktigt snygg outfit i de tre basfärgerna svart, vit och grå. Enkelt är oftast rätt.

Sophie Frick

 
 
Photos | By me
 
Förra veckan fotograferade jag sköna Sophie igen. Ni hittar fler bilder på hennes blogg.

Hårfavoriter

Photo | By me
 
Tänkte börja dagen med att visa tre av mina favoriter till mitt lockiga hår! Nak har ett superbra mousse som hjälper frissiga toppar, Moroccanoil känner ni säkert till och vet hur fantastiskt det är och hårinpackningen jag använder en gång i veckan kommer från Wella:s system professional serie och reparerar skadat hår.

Sommarlov

Photo | By me
 
Kan inte riktigt beskriva hur skönt det är att vara klar med skolan. Så. Underbart. Speciellt nu när höstens planer är spikade. Kommer att befinna mig i en storstad i Sverige, men vad jag kommer göra får ni veta om ett tag. Just nu njuter jag av solen och att umgås med vänner, som den här sköna donnan jag träffade i förra veckan för en lunch, härligt snack och en fotografering. Fler bilder kommer under morgondagen!

Midsommarhelgen

 
Photo | Maud Welzen by Gemma Booth for ELLE France June 2014
 
Hoppas att ni har haft en underbar midsommarhelg allihopa! Själv har jag firat med vänner, kollat VM, spelat golf och bara njutit och tagit det lugnt. Nästa vecka börjar jag sommarjobba (mitt extrajobb) fram tills 9:e juli då vi åker till Falsterbo. Nästa vecka kan ni förvänta er mycket inspirationsuppdateringar. Nu: sängen!

Nytt i garderoben

Photo | By me
 
Under gårdagen träffade jag Sophie för en fotografering, lunch och tjöt. Idag ska jag in till Borås igen för att träffa mina klasskamrater en sista gång innan alla drar vidare på nya äventyr, men innan jag gör det tänkte jag visa er vad jag har shoppat de senaste dagarna. Mycket blått och vitt från Lindex, H&M och Morris.

Just nu

Photo | By me
 
Äter mellanmål och läser nya numret av ELLE. Om ett tag åker jag in till Borås för en lunch med Mimmi och sedan fika med Ewe som jag inte har träffat nu på ett tag. Så skönt att vara ledig och kunna göra vad man vill.

Inspiration

Photo | carolinesmode.com/stockholmstreetstyle
 
Enkel men snygg vardagsoutfit med oversizetröja, knähöga stövlar och så grymma solglasögon.

Nu är jag tillbaka

Photo | By me
 
Efter några jobbiga veckor är nu uppsatsen inlämnad och klar och det känns helt underbart! Har varit och hälsat på min förra häst i Norge under några dagar, liksom förra året i juni, men nu är jag tillbaka i Sverige igen och även här på bloggen fulladdad med ny energi. Hörs imorgon!

Examen

Photo | By me
 
Nu är examensdagen äntligen här efter en fantastisk middag och fest igårkväll. Om cirka en vecka lämnar jag in den slutliga versionen av min uppsats och efter det är skolan definitivt över för min del. Är blandade känslor jag har just nu eftersom Textilhögskolan har varit en del av mig under fyra års tid och jag har lärt mig så mycket och lärt känna så underbara människor, men nu är det dags att ta sig ut i det riktiga arbetslivet.

Jag har inte tagit sommarlov än..

 
Photo | Magdalena Frackowiak by David Bellemere for Vogue Turkey June 2014
 
.. men snart gör jag det! Har varit fullt upp nu i några dagar eftersom jag lämnade in min magisteruppsats för opponering i söndags, så jag har suttit och skrivit och fixat flera dagar i sträck nu. Imorgon ska arbetet presenteras och även opponering sker. Därefter är det festligheter som gäller imorgon kväll och så examenshögtid på torsdag, så ni får ha lite överseende med uppdateringen nu. Snart igång igen!

RSS 2.0