Gott Nytt År

Photo | Morgan Norman snedstreck Söderberg Agentur by Malin Thorngren

Min dag började på gymmet med ett danspass, härligt! Nu ikväll ska jag, älsklingen och ett tiotal andra personer äta, umgås och ha det riktigt gött tillsammans. Gott Nytt År på er!

Senaste inköpen

Photo | By me
 
Passade på att fynda ett par skinnskor på rean (som jag kollat på innan) när jag var i stan i förrgår. Kommer användas flitigt. Har även tröttnat på mitt mobilskal så har bestämt att ta bort det så då behövde jag ett nytt fodral vilket jag hittade på Åhléns för 149 kr. Finns även i orange och rosa.

Veckorna som gått

Photo | DV
 
Hoppas ni haft en bra jul! Med ett halvår kvar på min utbildning så har jag mycket för mig, har börjat jobba i en klädbutik, gjort diverse skrivuppdrag och knytit kontakter ute i det riktiga arbetslivet. I januari ska jag till Mercedes-Benz Fashion Week igen och även Köpenhamn och innan dess ska jag hinna med en resa till Oslo. Nu blir det sängen för plugg och dans väntas imorgon och inlägg är på ingång så håll utkik!

Ny moderedaktör

Photo | saniaclausdemina.com
 
Damernas Världs nya moderedaktör för deras webb är Sania Claus Demina, tidigare bloggare för CHIC. Nyheten offentliggjordes för några dagar sedan och vi väntar med spänning på att få se hennes jobb!

RSS 2.0