Whyred Pre-SS13 kollektion

Photo | whyred.se
 
Den gröna toppen köpte jag i helgen och den kommer från Whyreds Pre-SS13 kollektion liksom de andra produkterna på bilden. Fler plagg och accessoarer i olika färger och mönster hittar ni här.

Gala Gonzalez för Gina Tricot

 
Photos | DV
 
Gina Tricots senaste designsamarbete står modellen, stylisten och bloggaren Gala Gonzalez för som både har stylat och poserat framför kameran till festkampanjen. Kollektionen släpptes i dagarna och innehåller som ni ser en hel del snygga plagg som är perfekta för höstens partyn och framför allt nyårsfesten!

Nya skor

Photo | By me
 
Senaste tillskottet i skohyllan är de här vardagsskorna som jag köpt på Din Sko!

Gina Tricots utförsäljning

Photo | ginatricot.com
 
Nu på fredag är det dags för utförsäljning av Gina Tricots provplagg igen och den här gången kommer den äga rum på föredetta Euroshop (vid skopunkten) på Lundbygatan 1 vid Knalleland. Alla plagg kostar 10, 25, 50 eller 75 kronor och det går endast att betala kontant!

Fredag 23e november: 10-19
Lördag 24e november: 10-15

Veckan som gått

Photo | By me
 
Har haft fullt upp den senaste veckan med musikal, trevliga restaurangbesök, tennis, bio, fest, kick-off i form av laserdome, gymmande samt IKEA besök så bloggen har inte blivit prioriterad som ni märkt. Vi har även startat nya kurser i skolan varav en är tillsammans med utlandsstudenter och alltså går på engelska vilket är väldigt roligt! Har även fått tummen ur och köpa den här underbara illustrationen av Lina Ekstrand för Rädda Barnen som nu i helgen ska sättas upp och få pryda en av väggarna i min lägenhet! :)

Accessoarkollektion från Back

Photo | DV
 
Till våren lanserar BACK en accessoarkollektion innehållande skor, smycken, kepsar, plånböcker och väskor. Priserna kommer ligga mellan 200 och 3 000 kronor och som ni ser finns det väldigt mycket snyggt!

Lindex i Project Runway Sverige

Photo | lindex.com
 
I måndagens avsnitt av Project Runway Sverige fick deltagarna i uppgift att skapa en look för Lindex vinterkollektion 2012. Vinnaren blev Naim Josefi, en 32-årig modedesigner från Stockholm som brinner för sin passion att uttrycka sig genom mode. Priset i tävlingen var att få sälja sina kreationer på Lindex webbshop och som ni ser så skulle man skapa både en look till en kvinna och till hennes dotter!
 
Såhär sa Naim själv i en intervju till Lindex:
- Jag ville ge kunden ett inspirerande modeplagg. Till denna vinter/höstklänning valde jag att använda mig av blå tyger i flera nyanser. Min grundtanke med klänningen var att den skulle skulptera den kvinnliga kroppen till sin bästa form genom att arbeta med färgnyanser i siluetten och skärningar. Men hjälp av biker-jackan kan hon tuffa till outfiten och få en yngre look. Barnklänningen matchar mammans outfit i färg och form. Svenskt, monokromt och high-fashion beskriver dessa plagg bra.
 
Källa.

Maison Martin Margiela for H&M Film Campaign

 
Filmkampanjen inför H&M:s senaste designsamarbete med det franska modehuset Maison Martin Margiela är i full gång på TV.Kollektionen släpps i utvalda butiker och online kl 10.00 den 15:e november!

Två snygga kappor

 
Photos | zara.com
 
Två favoritkappor från ZARA som finns tillgängliga på webbshopen just nu för under 1 500 kr!

Shoe Pamela

Photo | Caroline Blomst
 
En av mina favoritsmyckesdesigner, Pamela Love, har tillsammans med skomärket Nine West tillverkat ett par cowboyboots som finns i begränsad upplaga som finns till försäljning här.

Örhängen

Photo | Sania Claus
 
De här stora clipsörhängena kommer in i H&M:s butiker till våren!

Swedish Fashion Pop Up Store

Photo | DV

Pop-up butiken som hade öppet två dagar i augusti kommer den 20:e november att gå online! Svenska Moderådet är det som ligger bakom satsningen i samarbete med e-handelplattformen Tictail och reklambyrån Oystr. Ett fyrtiotal märken kommer finnas representerade i webshopen och visa upp sina plagg!

Just nu

Photo | By me
 
Har varit en mycket intensiv vecka i skolan med två inlämningar och en redovisning och bloggen fick tyvärr läggas åt sidan. Har inte ens haft tid att tänka på den och då är det verkligen kris. Märks verkligen att vi går vårt tredje år nu, är mycket mer att göra! Nu läsa senaste numret av Styleby innan sängen väntar!

H&M Våren 2013

 
 
Photos | DV
 
H&M:s nästkommande vårkollektion innehåller en del fina plagg, eller vad tycker ni?

Dag 3: Visning Drottning Blanka

 
 
 
 
Photos | Anna Eklundgren

Sista FashionDAYS dagen hade gymnasiet Drottning Blanka en modevisning som stylisteleverna låg bakom. Som ni kan se på bilderna ovan så var det sagofigurer som stod på temat och vi fick se både snövit, rödluvan och pocahontas. Väldigt fint och noga gjort, liksom förra året show!

Helgens planer

Photo | Miranda Kerr by David Slijper for Esquire UK December
 
I och med gårdagens utgång så kommer kvällen att spenderas i soffan framför en film tillsammans med Mimmi. Resten av helgen kommer att bestå av plugg, träning, fotboll och till att umgås med vänner!
 
Ha en underbar helg så hörs vi igen på måndag!

Tangled knit sweater Blue Reddish Dark

Photo | weekday.com
 
Fin magkort tröja från Weekday i polyamid och ull som blir din för 500-lappen!

RSS 2.0