Inspiration

Photo | nyheter24.se/modette/angelicablick
 
Snygga Angelicka i topp från Zara, kjol från Dannika Zen, skor från Senso och brillor från ZeroUv.

Dagmar Fall 2013

 
 
Photos | Mercedesbenzfashionweek.se/Kristian Löveborg
 
Inför den här hösten har Dagmar-systrarna Kristina, Karin och Sofia skapat en kollektion med mycket svarta plagg i kombination med lila, grönt, brunt och avslutningsvis ljusgrått. Det finns även en del stickade mönster i form av kappor, klänningar och militäriska hattar som var en mycket snygg detalj.

Modeveckorna #1

 
 
 
 
 
 
 
 
Photos | Rami Hanna, Rodeo/Sima Korenivski

Designers Remix Fall 2013

 
 
Photos | Style.com
 
Charlotte Eskildsen har skapat en fin höstkollektion med mycket ullplagg i form av kappor, byxor och kjolar. Många av plaggen har en sportig framtoning och färgen orange är helt rätt!

Just nu

Photo | By me
 
Är en sväng i Varberg nu igen innan det är dags för pojkvännen att börja plugga här. Själv blir det master för mig på Textilhögskolan och en kamerakurs i Göteborg som jag påbörjar nästa vecka.

Nästa: Mercedes-Benz Fashion Week

Photo | mercedesbenzfashionweek.se
 
Idag drar Mercedes-Benz Fashion Week igång i Stockholm med visningar så som House of Dagmar, Johanna Pihl, Ida Sjöstedt, BACK, Whyred och Hunky Dory.

Guldknappen 2013

 
 
Och vinnarna är..
Photos | Damernasvarld.se
 
Igår ägde tidningen Damernas Världs årliga gala "Guldknappen" rum i Stockholm. Först av alla fick läsarna gå på galan vilket omfattade hela 800 stycken gäster! Lite senare var det kändisarnas tur och det bjöds på diverse förfriskningar, modevisningar och såklart presenterades årets vinnare som lyder..
 
Vinnare av Damernas Värld Guldknappen 2013 är:
Ulrika Lundgren för Rika
 
Vinnare av Damernas Värld Accessoar 2013 är:
Anna-Karin Karlsson för AKK
 
Vinnare av Damernas Värld Guldknappen Läsarnas Pris 2013 är:
Valerie Aflalo för Valerie

Inspiration

Photo | Stockholmstreetstyle
 
Härlig sensommarklädsel i burgundy med guldfärgade solglasögon.

Caroline Blomst lanserar sitt eget klädmärke

 
Bloggaren Caroline Blomst lanserar nu sin första kollektion under eget namn. Caroline har tidigare samarbetat med bl.a. Gina Tricot, men i slutet av augusti kommer man kunna köpa tio stycken plagg som hon designat helt själv. Kollektionen är enkel och minimalistisk och hon har valt att arbeta med bra material som hon själv vill bära. Priserna ligger mellan 500 kr och 4 500 kr och de kommer säljas här.

Just nu

Photo | By me
 
Håller just nu på att rensa i garderoben inför kommande säsong och de här höstkläderna har jag införskaffat de senaste veckorna. Fullkomligt älskar mina svarta jeans med dragkedjor från danska Mos Mosh och Nudies modell Tight Long John är en favorit sedan tidigare som jag nu införskaffat i ytterligare en färg.

Varberg

Photo | By me
 
I och med att jag är ledig hela veckan så passade vi på att åka till Varberg för att ladda inför höstens aktiviteter. Kommer förmodligen åka hem till helgen så då kommer det inlägg upp igen!

Årets Rookie

Photo | mercedesbenzfashionweek.se
 
Under Stockholm Fashion Weeks första dag igår utsågs klädmärket "Mes Dames" till Årets Rookie 2013! Bakom märket står den 29-åriga designern Lisa Wikander som grundade Mes Dames i Paris år 2009. Lisa har en examen från L’Institut Supérieur des Arts Appliqués i Paris och har även studerat vid Textilhögskolan i Borås. Under MBFW i Sthlm i februari visade hon upp en mycket fin kollektion som ni kan se på bilden ovan.

Inspiration

Photo | stureplan.se/bloggar/maxinne
 
Hell´s Kitchens nya nattklubbschef Maxinne Björk har en egen och inspirerande stil. Här i linne från Zara, väska och boots från 07800, armband från Shourouk och Cruciani samt vintageshorts.

Fendi AW13 Campaign

 
 
 
 
Photos | Cara Delevingne by Karl Lagerfeld
 
Underbara foton på snygga Cara som är tagna i Italiens huvudstad Rom.

Nästa: Copenhagen Fashion Week

Photo | copenhagenfashionweek.com
 
Idag drar Köpenhamns modevecka igång med visningar så som Designers Remix och By Malene Birger.

Inspiration

Photo | pause.se/caroline
 
Caroline Roxy i leggins från Room23, skor från Jeffrey Campbell och handskar från Gina Tricot.

Zara Höst 2013

 
 
 
 
 
Photos | DV
 
Kommer komma in väldigt mycket fint i Zaras butiker i höst så det blir till att hålla utkik.

Mer semester

Photo | By me
 
Den här veckan har spenderats i Varberg för ytterligare lite semester. Har inte många jobbdagar kvar nu så snart är det dags att ladda och komma iordning inför höstens aktiviteter och då lovar jag att det kommer att bli ordning på bloggen igen!

RSS 2.0