Nelly Pop-up Store

 
 
 
 
Photos | By me
 
Under MBFW i Sthlm har Nelly.com en pop-up butik där man har möjlighet att prova och känna på det bästa från vårens kollektioner från bland annat märkena Issue 1.3, NLY Trend och Estradeur. På plats finns även några av designerna bakom märkena.
 
Öppetider: 11.00-19.00 (sista dagen att besöka den är idag)
Plats: Jussi Björlings Allé 5 i Kungsträdgården

Hernándes-Cornets visning

Photo | BON
 
Under modeveckan livestreamas många av visningarna och just nu kan ni se The Max Factor Award här.

Just nu

Photo | By me
 
Nu är modeveckan igång igen och den kommer inledas med The Local Firm!

H&M Design Award

Photo | DV
 
H&M Design Award arrangerades för första gången förra året och modepriset kommer att delas ut även det här året. Åtta finalister från designskolor i Europa har valts ut och den svenska finalisten heter Erik Litzén! Han är 26 år och har studerat på Beckmans Designhögskola och deltar i tävlingen med sin avgångskollektion från skolan. Kollektionen är unisex och Eriks inspirationskällor är bland annat David Bowie och Diana Vreeland.

Priset i tävlingen är 50 000 Euro, en egen visning på Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm och att man får utveckla delar i sin kollektion för att sälja i H&M:s butiker under hösten. Visningen kommer äga rum den 29:e jan kl 11.00 i Kungsträdgården, och du kan vinna biljetter till den här eller se den livestreamas här.

ELLE-galan 2013

 
Photos | ELLE
 
Under fredagen ägde ELLE-galan rum i Sthlm och många av de kvinnliga gästerna valde att bära enfärgad kostym, bland annat Elsa Hosk, Cia Jansson och Caroline Winberg. Mina favoriter från galan ser ni på bilderna ovan; Marie Sernholt, Dagmar-trion, Emma Elwin och Angelicka Blick.

Just nu

Photo | By me
 
Läser jag norska tidningen Style mag och DV efter att ha kollat på Idrottsgalan!

Nästa: Norge

Photo | Free People "Girls on Bikes" by Guy Aroch
 
Idag är jag på riktigt bra humör för imorgon åker jag till min förra häst (som jag lämnade i mars). Han står på en anläggning i Norge så kommer vara borta hela nästa vecka. Vi hörs!

Mulberry Spring 2013 Campaign

 
 
 
 
 
 
Photos | Meghan Collison by Tim Walker
 
Mulberrys vårkampanj för 2013 är inte lika söt som glasstemat för 2012, men jag tycker de är riktigt fina ändå. Kostymen och den bruna väskan på den första bilden är lätt mina favoriter.

RSS 2.0