Hemma igen

Photo | By me
 
Då var vi tillbaka efter 1,5 veckas semester och vi har hunnit med mycket roligt och besökt många fina platser. Den här veckan blir det jobb i klädbutiken och därefter blir det lite mer ledigt. Under tiden jag har varit borta har jag fått reda på att jag har kommit in på masterprogrammet jag sökte och även en fristående kamerakurs i Göteborg som jag verkligen ser framemot!

Semester

Photo | By me
 
Fick semester igår och är just nu i Falsterbo med pojkvännen. Stannar tills på söndag sedan ska vi vidare till Karlskrona, Öland och Västervik. Hörs igen om lite mer än en vecka!

Helgen som gått

Photo | By me
 
Hoppas helgen har varit bra! Själv har jag spenderat den i Mellerud med två vänner och vi har verkligen haft det toppen! Bodde hos en av mina vänners föräldrar och de hade superfint hemma, som en inredningstidning!

Tre favoriter från Sophie Hulme

 
Tre snygga läderprodukter från Sophie Hulmes nya höstkollektion som ni hittar på my-wardrobe.com!

Tips hur du reafyndar på bästa sätt

Photo | DV
 
Nu är reorna i full gång och det är lätt att köpa kläder bara för att det är billigt, vilket oftast resulterar i att kläder blir liggandes utan att användas. Ett mycket bra tips, som även finns med i DV:s reafyndsguide, är att satsa på att köpa hållbara basplagg, både när det gäller utseendet och kvalitén. Försök att inte tänka alltför mycket på trender, utan slå till på plagg som du vet att du kommer att ha användning för, det är då det blir ett fynd.

RSS 2.0