Wildfox Sunglasses

Photo | nelly.com
 
Nu kan man köpa Wildfox solglasögon på Nelly.com. Ni hittar dem här.

Mulberry AW13 Campaign

 
 
 
 
Photos | Cara Delevingne by Tim Walker
 
Nu är Mulberrys kampanjbilder från den kommande höstsäsongen här och jag älskar dem!

Två nya favoriter

Photo | By me
 
Två nya skinnprodukter; ett iPad foral från Tiger of Sweden och en axelväska från Boomerang!

Muse Magazine Summer 2013

 
 
 
 
Photos | Georgia May Jagger by David Bellemere

Systrarna Olsen för Bik Bok

 
 
Photo | metromode.se
 
Som jag skrivit tidigare så kommer Olsen-systrarna att designa kläder för Bik Bok till hösten och samarbetet kommer att bestå av tre kollektioner där den första kommer att släppas den 8:e augusti!

Just nu

Photo | By me
 
Hoppas att Midsommarhelgen har varit bra! Själv har helgen varit lugn för större delen av veckan har jag legat hemma och varit sjuk. Sitter just nu i soffan och tar det lugnt och läser norska Style Mag och kollar bloggar i min iPad som jag fick i examenspresent av min älskling!

Inspiration

Photo | imnext.se/victoriatornegren
 
Victoria i snygga byxor från Rut&Cirles AW13-kollektion, skor från Zara och tröja från H&M.

Sommarrea på Nelly.com

Photo | nelly.com
 
Missa inte Nellys sommarrea med massvis av nedsatta produkter. Ni hittar den här.

Nytt i garderoben

Photo | By me
 
Har varit dålig på att visa mina senaste inköp det här halvåret. Jag har försökt att endast köpa saker som jag behövt under de här sex månaderna och jag tycker att jag har lyckats ganska bra. Har köpt en hel del basplagg i form av enfärgade t-shirtar och toppar som jag kommer vilja använda länge.

Matthew Williamson för Lindex

 

Photo | DV
 
Idag presenterade Lindex att den brittiska designern Matthew Williamson är ny gästdesigner för kedjan. Matthew har en examen från Saint Martins Collage i London och visade upp sin första kollektion 1997 och har sedan dess successivt byggt upp sitt exklusiva varumärke med butiker i London, Dubai och Qatar samt 170 återförsäljare världen över. För Lindex har han skapat en unik kollektion bestående av plagg och accessoarer för den modemedvetna kvinnan och några plagg för den unga fashionistan. Kollektionen kommer att säljas i utvalda Lindexbutiker och online från och med 4 okt och vara en del av Cancerfondens Rosa bandet-kampanj, vilket innebär att 10 % av intäkterna kommer att gå till kampen mot bröstcancer.
 

Vero Moda AW 2013

 
 
 
 
 
 
Photos | madelenebillman.freshnet.com, linadimoda.freshnet.com
 
Det finns alltid några snygga plagg hos alla märken och ur Vero Modas höstkollektion är det bl.a. de här.

Inspiration

Photo | madelenebillman.freshnet.com
 
Madelene Billman kör på den sportiga looken som är helrätt just nu. Här har hon på sig t-shirtklänning och väska från Bik Bok och nätklänning från Gina Tricot.

Givenchystövlarna

 
Photo | madelenebillman.freshnet.com, choies.com, net-a-porter.com
För er som vill ha de hypade Givenchystövlarna så finns det ett budgetalternativ som är väldigt lika dem och som kostar en tiondel av vad orginalet gör. Ni hittar dem här.

Modesnack

Photo | modesnack.brickpark.se
 
Modesnack är en ny modesajt som består av postcast och videos där man får möta spännande människor som på olika sätt arbetar inom modebranschen. Intervjuerna görs av journalisten Carin Karlsson och produceras av Dan Elmner på produktionsbolaget Brickpark. Varje söndag kommer en ny podcast att publiceras och hittills har stylisten och designern Gorjan Lauseger varit med och näst på tur är Emma Sundh den 16:e juni.
 
Kolla in sajten här.

Sommarkampanj med bloggare

 
Photos | ginatricot.com
 
I Stockholms skärgård plåtade Gina Tricot sin sommarkampanj "Dress Up for Summer" med bloggarna Angelica, Sania, Karin, Michaela, Christina och Nathalie. Samtliga valde ut sin egen look och förrutom bilder gjordes även en härligt somrig film som ni kan se nedan. Plaggen hittar ni här.
 
 

Victoria´s Secret till Göteborg

Photo | swedavia.se
 
Nu står det klart att Victoria´s Secret öppnar ytterligare en ny butik i Sverige, den här gången på Landvetter flygplats. Butiken kommer vara 80 kvadratmeter stor och innehålla både underkläder, skönhetsprodukter och accessoarer. Öppningen kommer att ske den 27:e juni.

H&M:s nya designsamarbete

Photos | Wendy Lam
 
Idag presenterade H&M höstens designsamarbete och det är franska designern Isabel Marant! Isabel började sy egna kläder redan på high school och efter sin examen på Studio Berçot började hon först göra smycken, sedan stickat för att år 1994 lansera hela kollektioner. För H&M kommer hon att göra kläder och accessoarer för kvinnor och även för män som kommer bli hennes första gång. Kollektionen lanseras 14 nov.
 
"I am flattered by this collaboration: H&M works with the best designers and this invitation is an exciting honour. I aim at creating something real, that women want to wear in their everyday lives, with a certain carelessness, which I think is very Parisian: you dress up, but do not pay too much attention and still look sexy. The collection is infused with this kind of easiness and attitude. Everything can be mixed following one’s own instincts: my take on fashion is all about personality" says Isabel Marant.
 

Just nu

Photo | By me
 
Kom precis in från en ridtur i det fina vädret som nu övergått till regn. Är i Norge och hälsar på min förra häst och kommer stanna här tills på torsdag. Skönt sätt att starta sommarlovet på med lite avkoppling innan det blir dags för jobb nästa vecka i klädbutiken.

Veckan som gått

Photo | By me
 
Nu är äntligen monsterveckan över och jag kan pusta ut igen! Lämnade in examensarbetet i onsdags vilket betyder att vi har skrivit/fixat på det nästan dygnet runt de sista dagarna. I tisdags var det fest för alla avgångselever på Textilhögskolan och i onsdags var det högtid med tal och sång, därefter tog min syster studenten och vi hade gemensamt firande på kvällen med släkt. Igår firade jag med vänner genom grillning och femkamp. Så efter den här veckan bestämde jag mig för att bara ligga ute i solen idag. Ikväll blir det bowling och restaurang, men först en sväng på golfbanan. Vi hörs!

EXIt 13 - Utställningen

 
Michaela Angerheim.
 
Linnea Nilsson.
 
Therese Lindberg.
 
Jo-Anne Kowalski.
 
Jutta Larsson.
 
Maiko Tanaka.
 
Photos | By me
 
Under torsdagen visade även textildesigneleverna sina imponerande examensarbeten.

Helgens planer

 
Photo | Cara Delevingne by Hedi Slimane for Saint Laurent fall 2013
 
Nu är vi inne i slutspurten på examensarbetet, tänkte göra klart det sista på måndag och skicka in, och efter det har vi sommarlov. Underbart! Men först blir det jobb lördag och söndag.

RSS 2.0