On my mind

Svart klänning Zara / Vit klänning Kate Moss för Topshop, Net-a-porter / Örhängen H&M / Sandaler Chloé, Net-a-porter / Väska Mansur Gavriel / Bikini Panos Emporio
 
Efter den härliga sommarvärmen vi har fått så längtar jag mer än någonsin till juni då skolan är slut. Provade den svarta klänningen på Zara förra helgen och den passar perfekt att hasa ned lite på axlarna liksom modellen gjort på bilden. Kate Moss kollektion för Topshop ger riktiga bohemvibbar och den vita klänningen är en favorit. Likaså gäller det ballerinorna från Chloé som jag mer än gärna skulle vilja ha i min garderob.

Topshop x Kate Moss

 
 
Photos | Topshop.com
 
Imorgon onsdag släpps Kate Moss senaste kollektion för Topshop. Spana in alla plaggen här.

Veckans inspiration

Photos | Bo Don by Max Abadian for L´officiel Mexico May 2014.
 
Herrinspirerat, uppklätt, kostymer, vida byxor, kort frisyr och markerande ögonbryn. Ja tack!

Organisk Sneaker

Photo | Marc-o-polo.se
 
Tänkte tipsa om en sneaker från Marc O´Polo som är helt miljövänlig. Skon, som är tillverkad i Spanien, består av ekologisk bomull, naturlig gummisula, öljetter i nickelfri mässing och skosnörsändar i nedbrytbara bioplatser. Marc O´Polo garanterar att ingen form av miljöförstöring skett under tillverkningsprocessen.
 
Finns i fyra olika färger för 649 kronor. Ni hittar dem här.

Sophie Frick

 
 
Photos | By me.
 
I fredags fotograferade jag underbara Sophie Frick. Ni hittar hennes blogg här.

Bomberjacka

Photo | By me
 
I går köpte jag bland annat den här bomberjackan från Monki. Älskar mönstret! En liten fråga, skulle ni hellre vilja se plagget på mig än såhär? Funderar nämligen på om jag skulle börja fotografera mig själv och lägga upp här på bloggen emellanåt. Vill ju hellre stå bakom kameran än framför, men är kul med omväxling.

Gårdagens shopping

Photo | By me (mobil)
 
Hittade flera fina plagg igår på shoppingrundan i Göteborg med Isabella. Vad som gömmer sig i påsen får ni se senare, nu måste jag nämligen gå till jobbet. Trevlig söndag!

I butik just nu

Photo | By me (mobil)
 
Den här toppen med röda toffsar hittar ni i Mangos butiker just nu!

Idag: Angelica Blick för BikBok

Photos | Angelica Blick by Emma Svensson
 
Idag släpps Angelica Blicks kollektion för BikBok i utvalda butiker och online (00.00 nu i natt). Själv ska jag in till Göteborg för att ta mig en titt i butikerna. Tycker väldigt mycket om den vita kjolen samt örhängena.

Fredagen den 25 april

Photo | By me
 
Idag har jag lunchat och fotograferat den här fina tjejen. Fick så många bra bilder att det var svårt att välja ut några favoriter! Ni får se fler om ett tag, nu ska jag nämligen byta om och åka in till Borås för ett kärt återseende med min galna kompis Stina som kommer på besök från Kalmar och så underbara Mimmi.

Trevlig fredag!

Spetstoppen från H&M Conscious Exclusive Collection

Photos | Emsedge.elle.se
 
Ångrar mig så att jag inte köpte den här spetstoppen när jag hade chansen. Den är så himla fin och Emma Elwin har stylat den snyggt med slitna jeans och bruna grövre klackar från Prada.

Hopes butik i Göteborg

Photo | Hope-sthlm.com
 
Idag öppnade Hope sin butik i Gbg och för er som vill göra ett besök så är det Korsgatan 17 som gäller.

Mary Katrantzou for Adidas

 
För några dagar sedan avslöjades det att Mary Katrantzou samarbetar med Adidas och hon kommer göra en kollektion med både kläder och skor som kommer släppas i november. Förhoppningsvis får vi se mycket mönster och färger, men enligt en intervju Style.com har gjort så ska vi förvänta oss det oväntade.
 
Källa.

On my mind

 
Tröja Filippa K, Nelly / Väska Tiger of Sweden / Sneakers Zara / Kjol Michael Lo Sordo, mbfashionweek.com/boutique / Solglasögon Anna-Karin Karlsson, Net-a-porter
 
Just nu vill jag klä mig mycket i vitt vilket antaligen beror på det fina vädret vi äntligen har fått. Kan inte riktigt släppa tröjan jag provade på Filippa K för några veckor sedan, den är sjukt skön och har snygga detaljer i form av en dragkedja på vardera sida. Vill klä mig enkelt och snyggt, som Chiara Totires ovan, och sedan matcha med några snygga detaljer i form av exempelvis leoparmönstrade bågar eller reptilräfflade skor.

Idag: Ida Sjöstedt för Monki

 
 
Photos | Monki.com
 
Idag släpps Ida Sjöstedts kollektion för kedjan Monki. Plaggen bär ett fint printat blommönster och finns tillgängliga i två olika färger. Priserna för kollektionen ligger mellan 500 och 1 300 kronor.

Tiny Collection

 
 
 
Photos - Jude by Justine Leenarts | CR - Rachel Duister | Mua - Jessica Scholten | Styling - Suze Kuit
 
Älskar Fashionology´s senaste kollektion Tiny som innehåller halsband med små berlocker som passar utmärkt att bära flera stycken tillsammans. Finns också en del örhängen och små smala ringar. Ni hittar dem här.

Hanima Dress

Photo | evelinasvantesson.devote.se, sofissnapshots.com
 
Sitter just nu och skriver på mitt examensarbete som handlar om klädmärket House of Dagmar och vad passar väll inte bättre då än att tipsa om den här fina röda klänningen från deras sommarkollektion som både Sanna Tranlöv och Sofi Fahrman har fattat tycke för! Hur fin som helst om ni frågar mig.

Påskhelgen

 
 
 
Photos | By me
 
Hoppas ni har haft en underbar påsk! Själv har jag jobbat en del, spelat fotbollsmatch, umgåtts med vänner, njutit av det fina vädret och så varit hos mina föräldrar och träffat alla djuren. Tänkte göra lite fruktsallad nu och koppla av till en film innan påsken är över för den här gången, vi hörs imorgon!

Glad Påsk

Photos | okänd, Diego Zuko/Harpersbazaar.com, Abbey Lee Kershaw by Gilles Bensimon for Vogue Australia April 2014, idamarie.chic.se
 
Efter några timmars jobb är jag hemma igen och ska snart åka till föräldrarna för en påsklunch, men först vill jag önska er Glad Påsk. Njut nu riktigt ordentligt med nära och kära i den underbara vårsolen som kommit!

Christian Louboutin

Photo | Diego Zuko/Harpersbazaar.com, Shoes/Net-a-porter
 
Snygga, färgglada och lekfulla skor från Christian Louboutin, passar utmärkt till påsk va? Nu ska jag iväg och jobba hela dagen, sedan ska jag träffa kompisgänget ikväll för lite grillning om vädret tillåter. Trevlig långfredag!

Magic Concealer

Photo | By me
 
Min absoluta favoritconcealer stavas Helena Rubinstein. Den har en perfekt konsistens och färg som gör att jag aldrig kommer att byta. Beställde den via KICKS webbshop som levererade den i ett fint paket.

Trend: Bustier ovanpå topp

 
Photos |  imnext.se/victoriatornegren, sophiefrick.se, evelinasvantesson.devote.se
 
För någon vecka sedan visade jag Pernille Teisbaek i bustier från Acne ovanpå en vit skjorta. Nu är det fler som hakat på trenden, bland annat Victoria Törnegren, Sophie Frick och Hanna MW.

Trend: Slip on Mules

 
 
1. Zara. 2. NLY Shoes/Nelly.com. 3. Zara. 4. Gianvito Rossi/Net-a-porter. 5. Alexander Wang/Net-a-porter. 6. Zara. 7. Chloè/Net-a-porter.
 
En stor trend den här säsongen är muleskorna som många stylister och modefolk har synts i. Finns en hel del olika varianter när det kommer till bredden på klacken och utformandet av själva skon och som ni kan se finns det väldigt många snygga budgetalternativ för dem som inte vill lägga ut några tusen.

Veckans inspiration

 
 
Photos | Daria Werbowy by Mathieu Cesar for Marie Claire Russia May 2014
 
Metallic, naturlig sminkning, skinnjacka och topp med långa ärmar som sticker fram under jackan. Ja tack!

Svarta klackar

 
 
Photos | imnext.se/lisaplace, annayellowbanana.blogg.se
 
Fyra modeller av svarta klackar i samma stil. Båda bilderna är på Nellyskon som Leighton valde i deras reklamkampanj (NLY Shoes). De andra tre kommer från Zara, H&M och Have2have.se (från vänster).

Rue de Norvège

 
 
Photos | Ruedenorvege.com
 
Fredrik Austad är en 21-årig modestudent som sedan två år tillbaka bor i Oslo. Han har en stor passion för foto och genom hans streetstyleblogg får han göra det han älskar och samtidigt visa att man inte behöver resa för att hitta inspiration, utan det finns på gatorna runt omkring oss; i hans fall i Norge.

Just nu

Photo | By me
 
Kom hem från Köpenhamn igår och har lyckats dra på mig en förkylning, därför har min dag varvats mellan plugg, sömn och läsande av Cover som jag köpte med mig och nya ELLE som väntade på mig här hemma.

Konkursutförsäljning V Ave Shoe Repair

 
Som ni kanske vet så har V Ave Shoe Repair gått i konkurs. Känns så himla tragiskt då det var ett varumärke som verkligen stack ut på den svenska marknaden. Har länge velat ha de här bootsen som jag första gången såg på Gallerymässan i Köpenhamn. Tyvärr kommer de aldrig att bli mina nu, men ni som bor i Stockholm har chans att hitta något plagg ur tidigare kollektioner som ni spanat på länge eller fynda från säsongens kollektion.
 
Adress: Mäster Samuelsgatan 2
Öppetider: Vardagar 12.00-19.00
Lördagar 12.00-17.00
Söndagar 12.00-16.00
 
Konkursutförsäljningen startar idag klockan 12.00. Mellan 13/4-17/4 är det halva priset som gäller. Efter 19/4 fram till 23/4 är allt nedsatt 75 % och slutligen mellan 24/4-27/4 så är det 90 % prisavdrag.

H&M:s nästa designsamarbete

Photo | hm.com
 
Idag under musikfestivalen Coachella offentliggjorde H&M deras nästkommande designsamarbete och det var ingen mindre än den amerikanska modeskaparen Alexander Wang! Kollektionen kommer bestå av både herr, damkläder samt accessoarer och kommer släppas den 6:e november. Förutom att driva ett klädmärke under eget namn så är Alexander även creative director på modehuset Balenciaga. 
 
Källa.

On my mind

 
Bikini Agent Provocateur, Net-a-porter / Blus Hunkydory / V-ringad tröja Rag & Bone / Kjol Dion Lee, Net-a-porter / Sneakers Christian Louboutin, Net-a-porter / Solglasögon Le Specs, Net-a-porter
 
Fullkomligt älskar den v-ringade tröjan och jag skulle väldigt gärna vilja äga en sån där snygg bikini från Agent Provocateur. Tänk er den när man är riktigt brun och att sedan byta ut den mot en vit kjol för kvällen.

Inspiration

Photo | carolinesmode.com/stockholmstreetstyle
 
Det är någonting med vida mönstrade byxor alltså. Så snyggt. Christine får bli dagens inspiration.

Streetstyle Australia Fashion Week #2

 
 
 Photos | Diego Zuko/harpersbazaar.com
 
Ännu mer inspirerande streetstyle från Australiens modevecka som avslutas i torsdags. Som ni ser så syntes det en hel del magkorta toppar och pennkjolar. Har ni någon favoritoutfit?

I butik just nu

Photo | By me (mobil)
 
Nu har den snygga ljusblåa kostymen som Frida Fahrman hade på sig på Ellegalan landat i Gina Tricots butiker och online. Riktigt bra passform och pris. Köpte själv med mig kavajen hem, tips!

Nästa: Köpenhamn

Photo | By me
 
Idag åker jag till Köpenhamn på träningsläger över helgen med fotbollslaget. Hoppas på lite vårsol så den här jeansjackan från Levi´s som jag köpte i London kommer att få följa med som alternativ då vi inte tränar. Jag har förberett med lite inlägg när jag kommer vara borta så ni vet. Ha en kanonhelg nu allihopa!

Sista kollektionen med Kate Hudson

 
 
Photos | Lindex/Giampaolo Sgura
 
Idag släpptes bilderna för den tredje och sista kollektionen inspirerad av Kate Hudson. Festkollektionens ledord är elegant, modern, sexig och glamourös. Plaggen släpps online 21:e april och i butik den 23:e.
Lindex har även spelat in tre olika filmer, här ser ni min favorit nedan.
 

Ida Sjöstedt för Monki

 
Den 23:e april släpper Ida Sjöstedt en kollektion tillsammans med Monki, men redan nu får vi en smygtitt genom videon ovan. Plaggen är väldigt romantiska och består av mycket blommönster och tunna tyger.

Ljussättningsworkshop inbokad

Photo | Lisa Olsson av Emelie Ohlsson/emelieohlsson.se
 
I maj kommer jag att vara med på min första workshop med fotografen Emelie Ohlsson. Går just nu en av hennes distansutbildningar på webben, men ska bli himla roligt att få träffa henne i verkligheten då jag har hört så mycket bra saker om henne. På workshopen kommer vi att gå igenom ljussättning och öva på tre modeller.

Streetstyle Australia Fashion Week #1

 
 
Photos | Diego Zuko/Harpersbazaar.com
 
Just nu pågår Australiens modevecka och i morses såg jag de här fina streetstylebilderna på Harpers Bazaar som jag var tvungen att visa. Älskar när accessoarerna matchar varandra så som skor och väskan.

Lämna in använda kläder hos Gina Tricot

Photo | Ginatricot.com
 
Gina Tricot har den här månaden startat upp en klädinsamling i samarbete med Human Bridge och liksom i H&M så tar Gina Tricot emot kläder oavsett varumärke. Kraven för att få lämna in är att de ska vara förslutna i en platspåse. Plaggen kommer skänkas till katastrofhjälp och är plaggen söndriga kommer produkterna att återvinnas och bli stoppning- och isoleringsmaterial. Bra initiativ Gina! Nu hoppas vi att fler företag tar efter.

Källa.

Nike Air Force 1

Photo | By me
 
Efter en dag med handledningsmöte och arbete med mitt examensarbete så tar jag nu en paus! Tänkte passa på att visa er mina nya älsklingar som jag köpte i London, så sköna och passar till nästan allt!

Inspiration

Photo | vanessajackman.blogspot.se
 
Dagens inspiration får Margaret Zhang stå för som är stylish som vanligt och har en härlig färgkombination.

Hängslebyxor

Photos | wheredidugetthat.com, emsedge.elle.se, Andreea Diaconu by Gilles Bensimon Vogue Paris April 14
 
Börjar nya veckan med lite bilder på hängslebyxor som jag personligen tycker är riktigt snyggt om man kombinerar och stylar dem rätt. Kolla bara på Emma Elwin längst upp!

Veckans inspiration

 
Photos | Hanna Sorheim by Andreas Ohlund for Elle France March 2014
 
Helvit outfit, boxiga jackor, fransar och slarvig uppsättning. Ja tack!

Photo shoot

 
 
 
Photos | By me. Model: Tara. Dress: Wilhja/Carolina Rönnberg.

Inspiration

Photo | Rami Hanna
 
Vardagssnygga Pernille i skjorta och bustier från Acne, Levis jeans och skor från Balenciaga.

Elin Klings första klädkollektion

Photo | Cover.dk
 
Elin Kling har skapat sin första klädkollektion tillsammans med fästmannen Karl Lindman. Kollektionen har fått namnet Totême och är inspirerad av 70-talets elegans, sportlyx och europeisk semester. Debutkollektionen, som släpps i maj, kommer bestå av 18 plagg och kommer finnas tillgänliglig på hemsidan Toteme-nyc.com, Net-a-porter.com samt i butikerna The Apartment i New York och Natalie Schuterman i Stockholm. 
 
Källa.

Hemma igen

Photo | miuccia.freshnet.com, lefashionimage.blogspot.se, amlul.com
 
Då var jag hemma i Sverige igen! Har varit en mycket varierande resa med både fest, fotbollsmatch och shopping i tre olika städer. När vi var i London passade jag på att drömma mig bort på Selfridges väskavdelning och jag var även inne i Burberrys butik och klämde på allt fint från deras sommarkollektion.
 
Visar vad som fick följa med mig hem senare i veckan!

RSS 2.0