Semester

Photo | By me
 
Efter en vecka i Falsterbo och Halmstad har jag nu varit hemma i några dagar och njutit av solen. Imorgon bär det av mot Varberg för ytterligare lite semester innan jag åker upp till Stockholm för höstens äventyr. Hoppas att ni tar vara på ledigheten väl och njuter riktigt ordentligt. Vi hörs.

Home Made Erie

Photo | vagabond.com
 
De här två snygga sandalerna har Vagabond tillverkat i Sverige och säljs exklusivt i deras butik Vagabond Store Plattan i Stockholm samt online. Priset ligger på 849 kr och ni hittar dem här.

Inspiration

Photo | carolinesmode.com/stockholmstreetstyle
 
Snygg outfit i den blåa skalan. Gillar kombinationen av pennkjol, magtopp och så den blåa skinnjackan.

Veckans inspiration

 
Photo | Jess Gold by Nicole Bentley for Marie Claire Australia July 2014
 
Dressat, markerade bryn, kabelstickat, vita skjortan, långa längder, stickad byxa. Ja tack!

Nästa: Falsterbo

Photo | Lone Praesto by Rasmus Skousen for Cover June/July 2014
 
Idag åker vi ner till Falsterbo som är en tradition sedan mer än tio år tillbaka. Kommer bli sol, bad och Horse Show såklart fram till söndag, sedan bär det av mot Halmstad i tre dagar!
 
Har förberett några inlägg åt er medan jag är borta.

Silverfärgad sandal

Photo | scorett.se
 
Snygga sandaler från Scoretts varumärke K.Cobler med vit räfflad sula. Blir dina för 699 kronor!

Helgen som gått

Photo | By me (mobil)

Har haft en helg i Mellerud hos Sofia med Mimmi och vi har solat, badat, grillat och festat och nu tar vi det lugnt i soffan efter gårdagens party. Hörs imorgon!

On my mind

Byxor Givenchy, Net-a-porter / Jacka Filippa K / Nagellack Ciaté "Strawberry Milkshake Paint Pots", Nelly / Topp Dark Pink, Nelly / Ryggsäck Alexander Wang, Net-a-porter / Sandaler Marni, Net-a-porter / Armband Edblad
 
Även om sommaren är här så börjar jag att få lite höstkänslor. Älskar Marnisandalerna som känns som en sensommarsko på grund av materialvalet. Sedan tycker jag mycket om Wangryggsäcken som är perfekt för att hålla stilen trots att man har tunga saker med sig. Och vad sägs om de mönstrade byxorna. Så. Snygga.

Mulberry AW14 Campaign

 
 
Photos | Cara Delevingne by Tim Walker
 
Mulberrys höstkampanj frontas, liksom förra året, av modellen Cara Delevingne. Fotona är tagna på Skottlands landsbygd och de fortsätter att ha med djur i sina kampanjer vilket jag älskar.

RSS 2.0