Höjdpunkterna ni inte får missa



Imorgon drar fashiondays igång och jag hoppas att ni är lika spända och förväntansfulla som jag är! Nu kan ni hitta mig och de andra tävlande på fashiondayshemsida och det vi tävlar om är goodiebags från ett tiotal affärer i Borås samt titeln "Bloggbattle A/W 2010 - Borås bästa bloggare!".

För er som inte har möjlighet att åka till Borås så kan ni följa fahiondays här på min blogg med ständiga uppdateringar och bilder!

Torsdagen:
Fashionoutlet 12.00-19.00. Fynda märkeskläder och provkollektioner och se till att besöka outleten första dagen så att inte godbitarna hinner försvinna! (de tar kort!) FashionOUTLET: Nybrogatan 7, Simonsland (vid Navet).
Fashionstore 13.00-19.00. Planera in ett besök på den här Pop-up butiken som enbart är öppet nu under fashiondays. Här hittar du unika kreationer från små märken och nya designers. Under dagen får du även se styliser styla kreationerna live till en pågående photoshoot. Hemsida här. FashionSTORE: Nybrogatan 7, Simonsland (vid Navet).
Samtal med Elin Nyström 17.15. Skaparen bakom märket Stylein kommer att berätta om sin egen resa och sina tankar kring vad det innebär att starta eget och att växa. OSA här. Textil-och modefabriken: Olovsholmsgatan 32, våning 3.
Visning och mingel på Bloom 18.00-20.00. I samarbete med JOLINA kommer en visning genomföras och det kommer bjudas på bubbel och småsaker. Goodiebags så långt lagret räcker! Begränsat antal platser så OSA här nu. Bloom: Bryggaregatan 18-20, 1 trappa upp.
Modevisning på HBC 20.00. I samarbete med Borås största second hand butiker, Veras gaderober, Emmaus och Myrorna, bjuder Helens Beauty Center på god stämning, god dryck, fina goodiebags och en efterfest på Vimmel! Helens Beauty Center: Stora Brogatan 37.

Fredagen:
Workshop med designtreor 15.00-17.00. Med elever från Bäckängsgymnasiet. Under dagen kommer de även att visa och låta besökarna prova på exklusiva saker som de har lärt sig under deras treåriga utbildning. Textilmuséet: våning 1, Druveforsvägen 8.
Mingel på Fashionstore 19.00.22.00. Din chans att mingla tillsammans med några av designersen och höra dem berätta om deras kreationer.
Soaré med Textil-och modefabriken 20.00-01.00. Under kvällen bjuds det på musik, utställning och modevisningar med bella o bastian, diis, Tangled Garment och Erik Josefsson. OSA här. Fabriken: Nybrogatan 10, Simonsland (vid Navet).

Lördagen:
Sista chansen på Fashionoutleten 15.00.17.00. Nu sänks priserna! FashionOUTLET: Nybrogatan 7, Simonsland (vid Navet).
Extro Mingel 19.00-23.00. Fashiondays avslutas ute i Simonsland och det bjuds på livemusik, bar och diverse överaskningar! OSA här. Fabriken: Nybrogatan 10, Simonsland (vid Navet).
SVEA modevisning 19.30. Du blir automatiskt anmäld till Sveas modevisning när du OSAr till Extros Mingel och den kommer vara på samma plats.
Stayhard modevisning 20.30. Senaste modet från deras hemsida. Även den här visningen blir du anmäld till och den kommer också vara på Nybrogatan 10.
Modefabriken modevisning. Modefabriken bjuder på modevisning på Grand och mer information finns i deras butik. Hemsidan här. Grand Hotell: Hallbergsplatsen 2.

För mer information och bilder kolla in fashiondays hemsida här.

Fashiondays Borås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0